Onze visie: Adviseren kan ook anders!

In het huidige internettijdperk lijkt het alsof iedereen alles maar via internet moet regelen. Vaak blijkt dit in de praktijk erg tegen te vallen. Bepaalde belangrijke zaken zijn vaak moeilijk te vinden of spreken elkaar tegen. Voor vragen dient u vervolgens een 0900 nummer te bellen of een mail te sturen die binnen 5 werkdagen beantwoord zal worden. En is het nu echt goedkoper?

Uw zaken uitbesteden kan natuurlijk ook! Door onze overheadkosten zo laag mogelijk te houden en zeer selectief te zijn met wie wij samenwerken, kunnen wij u de scherpste premies en prijzen in de markt aanbieden. Echter dan wel met een hoog serviceniveau. Bij ons heeft u namelijk een eigen vaste adviseur die u wel altijd telefonisch of per mail kunt bereiken, u direct antwoord geeft en gewoon de tijd voor u neemt. Een adviseur die bij u thuis of op kantoor komt wanneer het u schikt en die jarenlange ervaring en grote kennis van de markt en wetgeving heeft. Om u op alle gebieden van dienst te zijn hebben wij tevens een groot netwerk van externe adviseurs.

Graag laten wij ons door u testen, dus maak 100% vrijblijvend eens een afspraak met ons, zodat u kunt ervaren wat wij voor u kunnen betekenen!