Van Meurs Financieel Advies

UW PARTNER IN FINANCI√čLE ZAKEN!

Als onafhankelijk adviseur zijn wij er om u, onze gewaardeerde klant, te beschermen en uw belangen te behartigen. Samen met u evalueren wij altijd zorgvuldig zowel het risico als de kosten van een verzekering. In geval van schade staan wij garant voor het realiseren van de best mogelijke vergoeding en het verdedigen van uw rechten. U kunt op ons rekenen voor deskundige en betrouwbare ondersteuning, van begin tot eind.

In het huidige tijdperk van het internet lijkt het alsof alles via online kanalen geregeld moet worden. Maar in de praktijk kan dit vaak teleurstellend uitpakken. Sommige zaken zijn moeilijk te vinden of spreken elkaar tegen. En is het nu echt goedkoper?

Uw bedrijfszaken toevertrouwen aan een bekwame adviseur kan een verstandige keuze zijn. Dankzij onze doelbewuste inspanningen om interne kosten tot een minimum te beperken en met uiterste zorg te selecteren met wie wij samenwerken, kunnen wij u vaak de meest concurrerende premies en prijzen op de markt aanbieden. We doen dit echter nooit ten koste van het serviceniveau.

Bij ons heeft u altijd uw eigen toegewijde adviseur, iemand die altijd bereikbaar is, direct antwoord geeft op uw vragen en ruim de tijd voor u neemt. Een adviseur die flexibel is en naar u toe komt, of dat nu bij u thuis is of op kantoor. Onze adviseur brengt jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de markt en wetgeving met zich mee.

We nodigen u van harte uit om ons te testen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, zodat u zelf kunt ervaren wat wij voor u kunnen betekenen! Uw tevredenheid staat bij ons voorop.