Van Meurs Financieel Advies

UW PARTNER IN FINANCI√čLE ZAKEN!

Als onafhankelijk adviseur zijn wij er om u als klant te beschermen en op te komen voor uw rechten. Samen met u wegen wij ook steeds het risico en de kosten van een verzekering. En bij schade zorgen wij voor de best mogelijke vergoeding en verdediging van uw rechten. 

In het huidige internettijdperk lijkt het alsof iedereen alles maar via internet moet regelen. Vaak blijkt dit in de praktijk erg tegen te vallen. Bepaalde zaken zijn moeilijk te vinden of spreken elkaar tegen. En is het nu ook echt goedkoper?

Uw zaken uitbesteden aan een bekwaam adviseur kan natuurlijk ook! Door onze interne kosten zo laag mogelijk te houden en zeer selectief te zijn met wie wij samenwerken, kunnen wij u vaak de scherpste premies en prijzen in de markt aanbieden. Echter dan wel met een hoog serviceniveau.

Bij ons heeft u namelijk een eigen vaste adviseur die u wel altijd kunt bereiken, u direct antwoord geeft en gewoon de tijd voor u neemt. Een adviseur die bij u thuis of op kantoor komt wanneer het u schikt en die jarenlange ervaring en grote kennis heeft van de markt en wetgeving.

Graag laten wij ons door u testen, dus maak 100% vrijblijvend eens een afspraak met ons. Dan kunt u ook ervaren wat wij voor u kunnen betekenen!